Werkzaam als letselschade advocaat
Bel vrijblijvend: 076 - 200 86 20
Home > Letselschadespecialist
letselschadespecialist waalwijk

Uw letselschadespecialist in Waalwijk

Expertise van uw letselschadespecialist

De Letselschade Raetsman is uw letselschadespecialist in de regio Waalwijk. Hierbij kunt u denken aan letselzaken als gevolg van een verkeers- of bedrijfsongeval of een mishandeling. Dergelijke zaken komen helaas vaker voor dan u denkt. De Letselschade Raetsman uit Waalwijk is al bijna 20 jaar gespecialiseerd letselschadespecialist en is voorzien van bijna alle mogelijke keurmerken. Wij nemen graag het juridisch proces voor u uit handen én zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel.

Wat kunt u claimen?

Om een succesvolle schadeclaim op te bouwen, is het belangrijk om een volledig overzicht op te stellen van alle mogelijke schadeposten. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten schade: materiële schade en immateriële schade.

Materiële schade is gevolgschade die in geld is uit te drukken. Hierbij kunt u denken aan:
• medische kosten
• kosten voor herstel en beperking van schade
• inkomensverlies en verminderde pensioensopbouw
• vergoeding voor mantelzorg en externe hulp
• kosten voor hulpmiddelen
Naast de materiële schade heeft u in sommige gevallen ook recht op een extra vergoeding voor immateriële schade. Dit vergoedt alle emotionele schade die het ongeval teweeg heeft gebracht of in de toekomst zal brengen.
Wilt u meer weten over onze diensten als letselschadespecialist in Waalwijk? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.