Werkzaam als letselschade advocaat
Bel vrijblijvend: 0800 - 44 45 019 (gratis)
Home > Keurmerken
Keurmerk letselschade Waalwijk

Specialisatieverenigingen en keurmerken

Vereniging van Letselschade Advocaten

LSA
Al onze advocaten zijn lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). De leden van deze vereniging moeten minimaal 5 jaar ervaring hebben in de letselschade. Daarnaast hebben moeten alle leden een specialisatieopleiding volgen. Als deze succesvol is afgerond mag de advocaat zich gecertificeerd LSA lid noemen. Een lid moet tenminste 500 uren per jaar op het vakgebied blijven werken en zich blijven ontwikkelen. De LSA biedt voor de slachtoffers ook bijzondere voorrechten zoals een gespecialiseerde onafhankelijke geschillenregeling en klachtencommissie.

Slachtoffer Advocaten (ASP)

ASP
De leden van de vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP) hebben zich verplicht als kantoor geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. Daarnaast onderhouden de ASP leden intensief contact met elkaar om de laatste ontwikkelingen zo snel mogelijk met elkaar te kunnen delen en invloed te hebben op het beleid van de verzekeraars en de overheid om de positie van slachtoffers te versterken. Voor onze kantoren is Rob Vermeeren lid van de ASP waarmee u als consument de garantie heeft dat ook aan deze vereisten wordt voldaan.

Specialisten Keurmerk

Keurmerk-specialisatieverenigingen
De Orde van Advocaten heeft een keurmerk specialisatieverenigingen opgezet. Door de lidmaatschappen van bovenstaande specialisatieverenigingen, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, zijn Mr. R.H. Vermeeren en mr. N. van Bruggen gerechtigd dit keurmerk te gebruiken.

Bent u woonachtig in Waalwijk of in de omgeving van Waalwijk en heeft u letselschade advocaat in Waalwijk nodig? Neem dan direct gratis en vrijblijvend contact met ons op.